Bijna 63% van de Nederlanders heeft zich wel eens buitengesloten van zijn eigen woning, zo blijkt uit onderzoek (*). De meeste mensen hebben uit voorzorg een reservesleutel ondergebracht bij buren of familie en komen zo weer binnen.

Maar als de sleutel nog aan de binnenkant zat op het moment dat de deur dicht viel, lukt dat niet altijd. Dus moet je alsnog een slotenmaker bellen. En wil je niet bij een onbetrouwbaar adres terecht komen.

Nog beter is voorkómen dat je een slotenmaker moet inschakelen. Bijvoorbeeld met een cilinder met gevarenfunctie: die kan wél van buitenaf geopend worden als er nog een sleutel aan de binnenkant zit. Of laat je informeren over slimme sloten, waarmee je jouw deur met je mobiel, een tag of via een code kunt openen. Dan heb je helemaal geen sleutel meer nodig!

Wees voorbereid! Wil je voorkómen dat je toch ongewild in zee gaat met een onbetrouwbare slotenmaker en de kans loopt onnodig veel te moeten betalen, zet dan nu het telefoonnummer van jouw Lockmasters vestiging in je telefoon.

Lees meer over louche slotenmakers. 

 

Zelf niet zo handig of méér weten?
Vraag hier ons gratis Lockmasters beveiligingsadvies aan huis aan

 

(*) NIPW sept. 2021