CamerabeveiligingSlimme beveiligingscamera's voor een veilig thuis

Wist je dat de kans groot is dat je inbrekers afschrikt met een beveiligingscamera? Kies daarom, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, ook voor een camera!! Hiermee houd je de boel 24/7 in de gaten, waar je ook bent!

Eerlijk is eerlijk; je kunt pas ècht onbezorgd van huis of op vakantie als je zeker weet dat de boel thuis goed beveiligd is. Met de slimme beveiligingscamera’s van Yale kun je via je smartphone of tablet live beelden van jouw huis bekijken, ongeacht je locatie. Je ontvangt zelfs een melding als er bijvoorbeeld iemand de tuin inloopt of als er beweging wordt gedetecteerd op je oprit! Veiliger kan niet!

Waar moet je op letten?
Allereerst is het verstandig om in kaart te brengen waar je behoefte aan hebt. Biedt een losse camera voldoende beveiliging? Of heb je toch een compleet systeem met harde schijf nodig voor het opslaan van beelden en uitgebreide bewegingsdetectie? Daarnaast zijn er bekabelde en draadloze WiFi camera’s, waarbij je rekening moet houden met het trekken van internet- en beeld- of stroomkabels.
Uiteraard is de beeldkwaliteit essentieel. Hoe hoger de resolutie van de camera, hoe scherper de beelden. Houd ook rekening met nachtzicht en controleer of een camera geschikt is voor buitengebruik. Voor 24/7 controle is het handig als de camera gekoppeld kan worden aan een app om live beelden via je smartphone te bekijken, ongeacht waar je ook bent. Daarnaast kunnen camera’s tegenwoordig ook deel uitmaken van een compleet smart home systeem en gekoppeld worden aan slimme spraakassistenten zoals Google Assistent.

Yale beveiligingscamera’s

Yale All-in-One camera

De Yale All-in-one camera is meer dan een slimme camera. Je hebt niet alleen 24/7 de controle over de beveiliging in èn rond je woning, maar kunt ook op afstand live beelden bekijken èn realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat. Met de ingebouwde spotlights blijft niets onopgemerkt. En als er iets niet pluis is, kun je direct de sirene af laten gaan.

Yale WiFi binnencamera

Met de WiFi binnencamera van Yale is er altijd iemand thuis. Met één druk op de knop zie je wat er thuis gebeurt en bekijk je beelden in Full HD 1080p of HD 720p kwaliteit via je smartphone. Door de speek/luisterverbinding kun je zelfs met iemand een gesprek voeren die in je woonkamer staat terwijl jij van huis bent. En zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding. Mis geen moment meer en ga onbezorgd de deur uit!

Yale CCTV buitencamera’s

Het assortiment buitencamera’s van Yale biedt voor iedere situatie de gewenste oplossing. Van een stand alone WiFi camera oplossing (SV-DB4MX-B) tot complete kits met bedrade of draadloze camera’s inclusief DVR/NVR voor meer opslagcapaciteit en mogelijkheden, bij Yale kan het allemaal! Dankzij de ingebouwde intelligente video analyse is de Digitale Video Recorder (DVR) in staat om bewegende objecten te herkennen èn te analyseren. Als één van de camera’s beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. De beveiligingsbeelden kun je direct live bekijken of terugkijken via de app of op een monitor. Bonus: De camera’s hebben een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geven, zelfs in slechte weeromstandigheden, heldere beelden. Wat wil je nog meer?

Wil je meer informatie of advies? Informeer bij jouw Lockmasters specialist!

Informeer bij jouw Lockmasters specialist
Lees meer over de camera’s van Yale