Doe nooit zo maar open!

Onlangs is het Ministerie van Justitie en Veiligheid de campagne “Senioren en Veiligheid” gestart. Via de website www.maakhetzeniettemakkelijk.nl geeft acteur Kees Hulst (uit Het geheime dagboek van Hendrik Groen) senioren concrete tips om te voorkómen dat zij slachtoffer worden van criminaliteit, bijvoorbeeld door babbeltrucs aan de deur. Die overigens niet alleen ’s avonds plaatsvinden, maar ook overdag…

Dus gaat er bij u een belletje rinkelen…..?

Kijk dan, vóórdat u de deur open doet, éérst wie heeft aangebeld. Dat kan eenvoudig met een traditionele deurspion of – voor een wat breder beeld – met een digitale deurcamera spion.  En zet de deur op een veilige manier op een kier met een deurketting of  kierstandhouder. Dan blijft de deur vergrendeld en kan die niet verder dan een paar centimeter open. Maar gebruik een kierstandhouder nóóit als extra slot, want dan kunnen hulpdiensten niet naar binnen in geval van nood!

Denk er óók aan uw achterdeur op slot te houden. Zodat, als u aan de voordeur staat te praten, er niemand ongezien via de achterdeur uw huis binnen komt.

In het filmpje hieronder zie je hoe gemakkelijk een babbeltruc je kan overkomen…

Uw veiligheid is ons vak! Laat u door ons gratis en vrijblijvend aan huis adviseren welke mogelijkheden er zijn om te voorkómen dat ongewenste gasten binnen komen.

Indien gewenst kunnen wij alle producten ook voor u monteren.

Vraag nu direct ons GRATIS LOCKMASTERS BEVEILIGINGSADVIES AAN HUIS aan