www.hardwarewatches.com replica watches https://www.hostingwatches.com/ fake watches directorywatches.com pharmacywatches.com fake watches fake watches https://www.cruisewatches.com https://www.accountingwatches.com/ lawyerswatches.com informationwatches.com educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com fake rolex fake watches replica watches deliverywatches.com https://www.attorneywatches.com rolex replica

Het belang van kerntrekbeveiliging

Het is een kwestie van tijd …   maar als je woning slecht beveiligd is, staat een inbreker vaak al binnen 30 tot 60 seconden bij je binnen!

Jarenlang vormde de combinatie van cilinderslot én veiligheidsbeslag een barrière om in te breken, maar dit is al lang niet meer voldoende. Door bijvoorbeeld een hard stalen schroef in de cilinderkern te draaien of te boren, kunnen inbrekers de kern eruit trekken of zelfs de cilinder afbreken. Dat heet “kerntrekken”.

Met het veranderen van inbraakmethodes, veranderen ook de eisen aan goed inbraak werend hang- en sluitwerk. De Politiekeurmerk Veilig Wonen regels worden aangepast als er landelijk méér dan 3% volgens een bepaalde methode wordt ingebroken. Sinds 2014 is kerntrekbeveiliging een eis van het PKVW.

Kerntrekbeveiliging kan op 2 manieren:

  1. Met een cilinder met kerntrekbeveiliging (met SKG 3-sterren ®)
  2. Met veiligheidsbeslag bestemd tegen kerntrekken (met SKG 3-sterren ®)

Het voordeel van het vervangen van de cilinder is, dat dit relatief eenvoudig is. Het vervangen van het beslag kan lastiger zijn, zeker als het oude beslag niet 1:1 vervangen kan worden en er dus gaten geboord moeten worden.

Het voordeel van het vervangen van het beslag is echter, dat inbrekers vanaf afstand de kerntrekbeveiliging kunnen zien zitten. Daarmee wordt het inbraakrisico al op afstand verkleind.

Door het plaatsen van de kerntrekbeveiliging wordt het dus voor inbrekers lastiger snel hun slag te slaan. Door de vertragende factor zijn ze te lang bezig en is het risico dat ze gestoord of ontdekt worden groter.

Laat Lockmasters GRATIS BIJ JOU THUIS DE ZWAKKE PLEKKEN CONTROLEREN.

Indien gewenst kunnen we ook de MONTAGE DESKUNDIG VERZORGEN.

kerntrekken
I must disclose that we has been quite suspicious about it content when it replica rolex was initially declared a few years previously. Not really carbon fibre, cast dietary fiber would have been a unique means of modifying carbon dioxide straight into outlined forms and ultizing all of them as case resources.