De jaarlijkse landelijke Nationale Inbraak Preventie Weken zijn weer aangebroken!

Ken jij hem nog: het Harm Alarm zwaailichtje, dat symbool staat voor de campagne ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’? Zijn boodschap is kort, maar krachtig: deur op slot, raam dicht, licht aan!

Helaas worden er maar weinig inbraken opgelost en is de pakkans laag. Een inbraak voorkómen kun je niet, maar de kans erop kun je wel flink verkleinen. Dat is de boodschap van de Nationale Inbraak Preventie Weken (3 mei t/m 30 juni 2021 www.inbraakmislukt.nl).

Verklein de kans op een inbraak door je deuren en ramen van goedgekeurd inbraak werend hang- en sluitwerk te voorzien. Hoe méér tijd inbrekers nodig hebben, hoe minder makkelijk het voor ze wordt.

Een inbraak is een zogenoemde ‘high impact crime’: je blijft nog lang met een onveilig gevoel rondlopen in je eigen huis. Voorkóm dat je slachtoffer wordt. En laat (bijvoorbeeld) sloten met cilindertrekbeveiliging of een zelf-vergrendelend slot op je deur zetten.

Bij Lockmasters zijn wij dagelijks bezig met (inbraak)beveiliging. Wij weten alles van goedgekeurd hang- en sluitwerk, cilindertrekbeveiliging, SKG sterren, meerpunt sluitingen, anti inbraak strips, sleutels bijmaken, slimme sloten, camerabeveiliging, elektronisch toegangsbeheer, kluizen, etc.

Gratis persoonlijk, betrouwbaar en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat bij jou aan huis? 
Neem nu direct contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook de montage voor je verzorgen.