Op 29 juni organiseerden Politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid de zogenaamde Veilig Wonen Dag. Een speciale landelijke dag over de actuele ontwikkelingen op gebied van woninginbraken en preventie én waar de aanwezige vakjury en het publiek het meest innovatieve inbraak werende product 2022 kiest. Alle gerenommeerde hang- en sluitwerkleveranciers waren aanwezig, maar ook bekende namen als Anniko van Santen van Opsporing Verzocht én Ellie Lust, voormalig politieagente.

Oók wij van Lockmasters waren erbij!

Dat inbraakpreventie noodzaak is, werd nog maar weer eens benadrukt door Sybren van der Velden Walda, bekend van de Nationale Politie én Landelijk Projectleider Woninginbraak: “Slechts 12% van de woninginbraken wordt opgelost. Dus in 88% van de gevallen wordt de inbreker niet gevonden, wat extra frustrerend is voor de slachtoffers.”

Een inbreker is vaak in een halve minuut al binnen! Wil jij een gratis beveiligingsadvies aan huis over welke maatregelen je kunt nemen? We lopen samen met jou door jouw huis en kijken ‘door de ogen van een inbreker’ naar de huidige sloten, de algemene beveiliging en reiken verbeterpunten aan.

Neem dan contact met ons op voor een gratis preventieadvies aan huis