NIPW

Nationale Inbraakpreventie Weken

Van 1 mei t/m 30 juni doet de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken er alles aan om je aandacht te krijgen voor het enige doel waar zij voor staan: Nederland veiliger maken! En dit is precies waar Lockmasters voor staat en wij helpen je graag.

Waar het vijf jaar geleden bij het overgrote deel van Nederland slecht gesteld was met de beveiliging van de achterdeur is er nu goed nieuws, omdat het percentage is gezakt. Echter uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat nog steeds 30% van de achterdeuren ronduit slecht beveiligd is. En daarom leggen onze specialisten uit hoe je de beveiliging van je achterdeur makkelijk en snel kunt verbeteren!

harm-alarm

30% van de achterdeuren ronduit slecht beveiligd

Anti-kerntrekbeslag

Wist je dat kerntrekken nog steeds de populairste inbraakmethode in Nederland is? In onderstaand filmpje leggen de specialisten van Nemef in nog geen twee minuten uit hoe dit in zijn werk gaat. Conclusie: Een inbreker is sneller binnen dan je denkt als je achterdeur niet goed beveiligd is. Hoog tijd voor verandering dus! Met anti-kerntrekbeslag verhoog je niet alleen eenvoudig het beveiligingsniveau van je achterdeurdeur, maar kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan.

Is jouw huis goed beveiligd?

Wil je graag meer weten over hoe het met de beveiliging van je deur of huis gesteld is of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag hier gratis advies aan huis!

Actie Nationale Inbraakpreventie Weken

Omdat Nemef officieel partner is van de Nationale Inbraakpreventie Weken, hebben ze een speciale actie voor je. Koop tussen 1 mei 2020 en 30 juni 2020 voor minimaal € 125 aan veiligheidsproducten met SKG®-keurmerk van Nemef en ontvang een gratis Yale Smart Home WiFi binnencamera ter waarde van € 59! Bekijk hier de actie(voorwaarden) of kom langs in de winkel. Wij adviseren u graag!

Gratis wifi binnencamera!

anti kerntrekbeslag

Compleet beveiligen is 90% minder kans op een inbraak!

Het plaatsen van gloednieuw anti-kerntrekbeslag heeft helaas geen zin als je slot van slechte kwaliteit is. Daarom adviseren onze specialisten om de achterdeur altijd volledig te beveiligen. Dus met veiligheidsslot met sluitkom, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. Wanneer je één van deze producten mist, is de beveiliging niet meer effectief. In onze winkel adviseren wij je hier graag verder over!

Tip: Vanzelfsprekend spelen de kwaliteit van de deur en het kozijn ook een cruciale rol. Kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk is belangrijk, maar werkt niet optimaal op een gammele of versleten deur. Houd hier dus rekening mee!

Hoe veilig is uw huis?

Wil je graag meer weten over hoe het met de beveiliging van je deur of huis gesteld is of heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

Informeer bij jouw Lockmasters specialist