www.hardwarewatches.com replica watches https://www.hostingwatches.com/ fake watches directorywatches.com pharmacywatches.com fake watches fake watches https://www.cruisewatches.com https://www.accountingwatches.com/ lawyerswatches.com informationwatches.com educationwatches.com https://www.engineeringwatches.com fake rolex fake watches replica watches deliverywatches.com https://www.attorneywatches.com rolex replica

Waar plaats je een koolmonoxidemelder?Slechts een kwart van de Nederlanders heeft een CO-melder in huis en daarvan plaatst 3 van de 4 mensen de melder op een verkeerde plek. Daarom is het extra belangrijk om te weten waar je de CO-melder wél moet plaatsen. Let op! Afhankelijk van de locatie van de CO-bron gelden er verschillende adviezen!

Ruimtes met verbrandingstoestel (als mogelijke CO-bron)

In ruimtes met een cv-ketel, haard, kachel of geiser, zal de CO met de warme lucht opstijgen. Daarom moet de CO-melder in deze ruimtes zo hoog mogelijk geplaatst worden.

Aandachtspunten bij het plaatsen:

  • aan het plafond: op een horizontale afstand tussen 1 en 3 meter van de CO bron, centraal in de ruimte en op minimaal 30 cm. van omliggende muren.
  • bij een schuin plafond: op horizontale afstand tussen 1 en 3 meter van de CO bron, aan de hoge zijde van het schuine plafond.
  • niet naast luchtinlaten en -uitlaten, achter gordijnen, kasten etc.

Ruimtes zonder verbrandingstoestel (als mogelijke CO-bron)

In ruimtes zonder CO-bron moet de CO-melder op ademhoogte geplaatst worden.

Aandachtspunten bij het plaatsen:

  • slaapkamers: op minimaal adem-/slaaphoogte.
  • overige ruimtes: op minimaal ademhoogte (meestal zit- of loophoogte).
  • niet naast luchtinlaten en – uitlaten, achter gordijnen, kasten etc.
  • niet  in de badkamer, omdat vocht de werking aantast. Hangt er een verbrandingstoestel in de badkamer: plaats dan de CO-melder op ademhoogte in de ruimte waar de badkamer op uitkomt. Als dat de overloop is, dan op hoofdhoogte. Als dat de slaapkamer is, dan op slaaphoogte.
Plaatsingsadvies rookmelder
Laat je adviseren door de Lockmasters specialist bij jou in de buurt
I must disclose that we has been quite suspicious about it content when it replica rolex was initially declared a few years previously. Not really carbon fibre, cast dietary fiber would have been a unique means of modifying carbon dioxide straight into outlined forms and ultizing all of them as case resources.