Dat valt te lezen in recent onderzoek van de Stichting Nationale Inbraak Preventie Weken:

Nationale inbraak preventie

“In de afgelopen  maanden, toen veel meer mensen dan gewoonlijk thuis werkten, hebben inbrekers hun terrein noodgedwongen verlegd naar schuurtjes, bergingen en kelderboxen. Plekken waar bewoners niet altijd even goed zicht op hebben.”

Maar juist op díe plekken komen steeds meer waardevolle spullen te staan: elektrische fietsen, scooters, racefietsen, elektrisch gereedschap, gazonmaaiers, tuinmeubilair etc. Volgens het NIPW vaak ter waarde van duizenden Euro’s…

Desondanks bestaat de beveiliging van de schuur meestal (nog) uit een goedkoop en simpel slot. Binnenkomen is dan voor iedere inbreker een fluitje van een cent.

Zorg er dus voor dat je óók jouw dure spullen “buitenshuis” goed beschermt!

Met beslag dat is voorzien van kerntrekbeveiliging bijvoorbeeld. Daarmee kun je voorkomen dat inbrekers met grof geweld de cilinder uit de deur trekken en binnen 1 minuut binnen zijn! Dit beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten, dus alléén de sleutel kan er nog in.

 

Of met bijvoorbeeld een Secu anti-inbraakstrip die speciaal ontwikkeld is voor (schuur)deuren, bergingen en kelderboxen. Dit zijn 2 hardstalen profielen, waarvan de één op de deur en de ander op het kozijn wordt gemonteerd. Bij het sluiten van de deur grijpen die 2 profielen in elkaar en vormen zo een ijzersterke barrière tegen inbraak.

 

 

 

 

 

 

Bron: SecuProducts

 

Geen tijd of niet zo handig? Wij kunnen jouw hang- en sluitwerk voor je vervangen en monteren en ook de anti-inbraakstrip voor je plaatsen.

GRATIS beveiligingsadvies gewenst?

Vraag nu direct ons GRATIS LOCKMASTERS BEVEILIGINGSADVIES AAN HUIS aan