Bron: Maakhetzeniettemakkelijk.nl 

 

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft samen met diverse andere partijen, waaronder 6 ouderenorganisaties, de handen ineengeslagen om samen voorlichting te geven over verschillende methodes van oplichting.

Dat varieert van meekijken met pinnen, nep-appjes/mailtjes/SMS-jes, helpdesk- en online fraude tot  babbeltrucs aan de deur en woninginbraakpreventie.

Hoewel een inbraak nooit voor 100% te voorkomen is (inbrekers hebben vaak maar 30 seconden nodig om binnen te komen), kun je de kans op inbraak zeker verkleinen! Dat kan al met relatief eenvoudige beveiligingsmaatregelen, bijvoorbeeld met een simpele deurspion en kierstandhouder op de deur!

Bij Lockmasters zijn wij dagelijks bezig met (woninginbraak)beveiliging. Wij weten alles van goedgekeurd hang- en sluitwerk, elektronische sloten voor zorgverleners, sleutelkluisjes, inbraak- en brandwerende kluizen, rook- en koolmonoxidemelders, SKG sterren, het Politie Keurmerk Veilig Wonen, kerntrekbeveiliging, meerpunt sluitingen, anti inbraak strips, sleutels bijmaken, slimme sloten, camerabeveiliging, etc.

Gratis persoonlijk, betrouwbaar en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat bij jou (of bij jouw ouders) aan huis? Neem dan direct contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook de montage verzorgen.