Op 16 juni is het European Focus Day: een Europees initiatief, voor het 3e jaar op rij, om aandacht te besteden aan woninginbraakpreventie. 25 landen, waaronder Nederland, doen mee. En wij van Lockmasters óók!

Bij Lockmasters staat woninginbraakbeveiliging niet alléén op 16 juni, maar 365 dagen p/jr. in de spotlights. Want Veilig Wonen is een kwestie van Bewust Wonen, zeker met de vakanties voor de deur.

Groot, klein, oud, nieuw, vrijstaand of in een rijtje? Inbrekers kijken niet hoe je woont, maar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen! Bijvoorbeeld door je slot open te flipperen met een plastic card. Ze duwen langzaam de dagschoot terug en zijn binnen één minuut binnen!

Geen zorgen meer of je je deur goed hebt afgesloten? Kies dan bijvoorbeeld voor het veiligheidsslot 4100 Plus van Nemef. Dit slot is niet te manipuleren met de flippermethode en bij Lockmasters de hele maand juni in de aanbieding!

Wil jij een uitgebreid GRATIS beveiligingsadvies bij jou thuis over de inbraakgevoelige plekken? Laat ons dan door de ogen van een inbreker naar jouw woning kijken om te zien wat de eventuele verbeterpunten zijn.

Vraag nu ons gratis beveiligingsadvies aan

En als je wilt wordt de montage voor je verzorgd en heb je er zélf geen omkijken meer naar!